Modehuset firar 10 år

Den 25-26 maj firar Modehuset i Hansa City sitt 10-års jubileum med pompa och ståt. Det blir en helspäckad helg fylld med fantastiska erbjudanden, aktiviteter och underhållning. Det kommer bland annat finnas en kakbar, tipspromenad, tävlingar, hoppborg och massa musik på plats. När entrén öppnar på lördagen får de 100 första besökarna en goodiebag. På plats finns även en 10 meter lång tårta där de 300 första besökarna får sig varsin bit. Den festliga dagen avslutas med att Nanne Grönvall uppträder på scenen. Det kommer även finnas möjlighet att träffa Nanne efteråt. Under söndagen bjuds det på familjeunderhållning deluxe. Bland annat kommer Trollkarlen Mike att uppträda och mingeltrolla i Modehuset. På plats finns även Wullger & Mimi som bjuder på sin härliga familjeshow. En helg ni inte får missa!

Välkomna!