XXL i Hansa City, Kalmar

Hos oss på XXL sport och vildmark hittar ni något till hela familjen.

4-5000 kvm med sport- och vildmarksprodukter. 20 000 produkter från kända märkesleverantörer. Olika specialistavdelningar med hög produktkunskap.

 

Kontakt & Öppettider

Telefon: 010-455 98 80
Adress: Arenavägen 5
Hemsida: https://www.xxl.se

 

Vardagar: 10-19
Lördagar: 10-17
Söndagar: 11-17

 

Hos oss hittar du

Träningsmaskiner
Golf
Fotboll
Ishockey
Innebandy
Racket- sporter
Hälsokost
Proteiner
Skor
Sportkläder
Vildmark
Vapen
Skidor
Cykel
Verkstad

Sporten
Här finner du ett stort urval av golf, träningsmaskiner, fotboll, ishockey, innebandy, racket- sporter, hälsokost, proteiner och mycket mer.

Skor
Vi erbjuder ett stort urval för dig som tar långa promenader, löptränar, spelar handboll och andra inomhussporter, vandrar i skog och mark, åker skateboard eller samlar på sneakers. Vi har även ett stort sortiment för barn och junior.

Sportkläder
På XXL får du som aktiv möjligheten att köpa funktionsplagg med den senaste designen. Delar av vårt sortiment är skal- och dunjackor, tekniska- och ullunderkläder, träningsplagg för gymmet och löpträning. Eller bara sportplagg att må bra i. Vi har även ett stort sortiment för barn och junior.

Vildmark
För dig som är passionerad fiskare, rider, vandrar, reser eller bara njuter av att vara i naturen. Ett stort urval av vandringskängor, tält, sovsäckar, ryggsäckar, fiskutrustning, stormkök, ridhjälmar och övrig utrustning.

Vapen
Här finner du ett gigantiskt urval av jaktprodukter av kända märkesvaror. Hagelgevär, luftgevär, jaktkläder, jaktstövlar, jaktknivar, litteratur och givetvis ammunition.

Skidor & Cykel
Här finner du skidor på vintern och cykel på sommaren, faktum är att du även kan köpa skidor på sommaren. Sortimentet är stort inom längdskidor, alpint, telemark, barnskidor, snowboards, hybridcyklar, racercyklar, mountainbikes klassiska cyklar och givetvis ett stort urval av tillbehör.

Verkstad
Vi erbjuder service för din cykel, vallar dina skidor, slipar dina långfärdsskridskor, trycker siffror och logotyper på dina sport- och firmakläder samt strängar ditt racket.